Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@04:30:01 GMT

بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به مسافران می کند؟

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۶۰۰۳

بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به مسافران می کند؟

اگر تا امروز با انگیزه های مختلف قصد سفر هوایی داشته اید و زمانی را برای خرید اینترنتی بلیط هواپیما در سایت های مختلف سپری کرده باشید، حتما به عبارت بلیط هواپیما چارتر یا سیستمی برخورد کرده‌اید. اما این دو نوع بلیط هواپیما چیستند و چه اهمیتی در صنعت گردشگری دارند؟

به گزارش ایسنا، بنابراعلام سفرمارکت، در این نوشته بیشتر درباره بلیط چارتر هواپیما و لحظه آخری صحبت می‌کنیم و می‌گوییم این نوع پروازها چه فرقی با بقیه دارند و چگونه می‌توان از آنها برای کاهش هزینه های سفر استفاده کرد؟

بلیط چارتر و فرق آن با بلیط سیستمی چیست؟

در حالت عادی و در صنعت هوانوردی و مسافرت های هوایی، یک شرکت هواپیمایی فرایند جا به جایی مسافران با هواپیما بین دو فرودگاه مبدا و مقصد را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت های هواپیمایی یا به اصطلاح ایرلاین ها، با توجه به هزینه های عملیاتی هواپیما مانند خرید و تعمیر و نگهداری آن، خدمات رفاهی حین پرواز، هزینه های فرودگاهی، نیروی انسانی خدمه پرواز، بنزین هواپیما و سود سرمایه‌گذاری در صنعت گران هوانوردی، قیمتی را برای هر صندلی پرواز خود از مبدا به مقصد با توجه به مسافت و عوامل دیگر تعیین می کنند.

سپس این صندلی های پرواز توسط آژانس های مسافرتی و سایت های فروش اینترنتی بلیط هواپیما به دست مسافران و مصرف کنندگان می رسند. طبیعتا این واسطه های بازاریابی و تبلیغات هم حاشیه سودی به عنوان کمیسیون دریافت میکنند.

زمانی هم که مسافر بلیط هواپیمایی را خرید و به هر دلیلی قصد کنسل کردن یا استرداد آن را داشت، با پرداخت جریمه‌ای (با توجه به فاصله زمانی مانده تا پرواز) بلیطش را کنسل کند. به این نوع از بلیط هواپیما، بلیت هواپیما سیستمی می‌گویند.

حال اگر یک شرکت سوم بیاید و همه یا بخشی از صندلی های یک پرواز را پیش خرید کرده و مبلغ آن را یکجا به ایرلاین پرداخت کند و سپس خودش اقدام به فروش آنها در بازار کند، به بلیط های عرضه شده می‌گوییم بلیط هواپیما چارتری. عبارت چارتر در زبان انگلیسی به معنای پیش خرید کردن است.

با توجه به اینکه شرکت های چارترکننده صندلی های پرواز را پیش خرید کرده‌اند، استرداد و کنسل کردن بلیط های چارتری، معمولا انجام شدنی نیست. شرکت های چارترکننده گاهی خود آژانس های مسافرتی و شرکتهای خدمات گردشگری هستند و در بیشتر مواقع بلیط های خود را از همان کانال های فروش بلیط سیستمی به بازار عرضه میکنند.

چرا شرکت های چارترکننده دست به چارتر کردن پروازها می‌زنند؟

هدف هر بنگاه اقتصادی و هر کسب و کاری، کسب سود است. شاید برای شما این پرسش پیش آمده باشد که چرا یک شرکت خدمات گردشگری، دست به این ریسک می‌زند که صندلی های یک پرواز را پیش خرید کند تا بعد آنها را به فروش برساند.

نکته در این است که ایرلاین ها بابت پیش خرید (چارتر کردن) صندلی های پروازشان توسط شرکت چارترکننده، به آنها تخفیف خوبی می‌دهند. اما چرا؟ دلیل آن هم باز سود و زیان اقتصادی است.

یک شرکت هواپیمایی برای فروش صندلی های پروازش و تامین هزینه های مختلف صنعت هوانوردی و کسب سود، باید با تبلیغات و بازاریابی، مسافر به دست بیاورد. آژانس های مسافرتی و سایت های فروش بلیط هواپیما، بازوهای تبلیغات و فروش ایرلاین ها هستند.

اما همیشه احتمال دارد که شماری صندلی به فروش نرود. ولی وقتی یک شرکت چارترکننده همه یا تعدادی از صندلی های یک پرواز را پیش خرید می‌کند و مبلغ آن را یکجا پرداخت می‌کند، این برای شرکت هواپیمایی سودمند است.

بنابراین برای تشویق چارترکننده‌ها، به آنها تخفیف می‌دهند. سود شرکت‌های چارترکننده از محل همین تخفیف تامین می‌شود.

چرا گروه هایی از مسافران به دنبال بلیط هواپیما چارتر یا لحظه آخری هستند؟

همانگونه که پیشتر توضیح دادیم، شرکت های چارترکننده صندلی های یک پرواز را با تخفیف پیش خرید کرده‌اند و سپس با قیمت بیشتر در بازار گردشگری عرضه کرده‌اند.

اما اگر این بلیط ها به فروش نرود چه؟ اگر چند ساعت مانده به پرواز، بلیط های چارتر هنوز فروش نرفته باشد، این شرکت ها برای کاهش زیان خود، قیمت پرواز را تا قیمت خرید و گاهی حتی کمتر پایین می آورند تا فروش بروند و هواپیما با صندلی خالی پرواز نکند.

به این نوع از بلیط ها، بلیط هواپیما لحظه آخری می‌گویند. این کاهش قیمت زیاد بخش جذاب این نوع بلیط است. زیرا شما می‌توانید صرفه جویی بزرگی در هزینه های سفرتان بکنید. قیمت بلیط های لحظه آخری گاهی آنقدر پایین می آید که از بلیط اتوبوس همان مسیر هم کمتر می شود!

از کجا بلیط چارتر هواپیما را تهیه کنیم؟

بلیط های چارتر مانند بلیط های سیستمی از طریق سایت های اینترنتی فروش بلیط هواپیما و سایت های آژانس های مسافرتی عرضه می‌شود.

اما پایش لحظه ای و پیوسته بلیط چارتر برای کاهش قیمت آن هم در سایت های مختلف، کار دشواری است. آیا راه حلی وجود دارد که لازم نباشد به طور پیوسته و مداوم چندین سایت مختلف را چک کنیم تا بلیط لحظه آخری را پیدا و خریداری کنیم؟ راه حل نوینی که اکنون به بازار سفر و گردشگری کشور ارائه شده، استفاده از موتور جستجو بلیط هواپیما و تور مسافرتی سفرمارکت است.

سفرمارکت قیمت عرضه شده توسط آژانس های مسافرتی مختلف را برای همه پروازهای موجود در بازار گردآوری کرده و در یک پلتفرم به شما نمایش می‌دهد. در نتیجه پایش لحظه ای قیمت ها و انتخاب و تصمیم برای خرید بلیط هواپیما به این ترتیب کار آسانتری خواهد بود.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سفر مارکت بلیط چارتر هواپیما بلیط هواپیما صندلی های یک پرواز شرکت های چارترکننده بلیط هواپیما چارتر آژانس های مسافرتی صندلی های پرواز بلیط چارتر لحظه آخری شرکت ها یک شرکت بلیط ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۶۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۰ قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی، دفاتر اسناد رسمی موظفند در صدور هرگونه خرید و فروش و وکالت نامه‌های تنظیمی واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی، از این شرکت استعلام و کسب مجوز کنند.
وی افزود: همچنین بر اساس این قانون، هرگونه نقل و انتقال واحد‌های تولیدی منوط به اخذ پایان کار و دریافت پروانه بهره برداری از دستگاه‌های ذیصلاح است و خریداران و فروشندگان موظفند نسبت به انجام مراحل نقل و انتقال واحد تولیدی از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، اجرای این قانون را در راستای جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای خریداران و حمایت از سرمایه گذاران واقعی دانست و خاطرنشان کرد: ممکن است برخی از قرارداد‌ها دارای مشکلاتی از قبیل بدهی اقساط زمین، ترهین و یا اجرائیات صادره از سوی بانک‌ها، تخلفات ساختمانی، مشکلات زون بندی و زیست محیطی، احتمال فسخی بودن زمین مورد معامله را داشته باشند که وجود هریک از این موارد به طور حتم منتهی به مشکلات آتی برای خریداران خواهد شد.
علایی تصریح کرد: در موارد متعددی مشاهده می‌شود که این نوع خرید و فروش‌ها منجر به طرح پرونده‌های کیفری دایر بر خرید و فروش مال غیر و کلاهبرداری شده که لازم است خریداران ضمن توجه به الزامات قانونی، موارد پیشگیرانه را در خصوص جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی در نظر داشته باشند.

دیگر خبرها

  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • پرواز مشهد به تهران با ۵۰۰ دقیقه تاخیر انجام شد
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»