Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:01:38 GMT

بلیط چارتر اشتباه نخرید!

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۹۵۲۴

بلیط چارتر اشتباه نخرید!

پرواز چارتری شاید برای تمامی مسافران هیجان‌انگیز باشد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام فلایتیو، نکات مهمی در مورد پروازهای چارتری وجود دارد که شاید کسی در مورد آن‌ها با شما صحبت نکند! در این مطلب ابتدا در مورد پروازهای چارتری اطلاعاتی به شما ارائه می‌کنیم و سپس، نکات مهم آن در زمان خرید را بازگو می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرواز چارتر به چه معناست و چرا پروازها چارتر می‌شود؟

کسب‌وکارهای بزرگ که مدیران یا کارکنان آن‌ها به‌صورت دائم یا تناوبی در مسیر هوایی، زمینی یا دریایی مشخصی رفت‌وآمد دارند، برای کاهش هزینه‌های خود تعدادی صندلی چارتر (seat charter) می‌کنند. در مقیاس بزرگ‌تر، آژانس‌های هواپیمایی یا شرکت‌های گردشگری که در یک مسیر مشخص تور برگزار می‌کنند، برای رزرو بلیط صندلی‌های تمام هوایپما، اتوبوس یا کشتی اقدام می‌کنند.

چه نکاتی را باید در زمان رزرو بلیط چارتر در نظر داشته باشید؟

نکاتی که در مورد رزرو بلیط چارتر در ادامه آماده کرده‌ایم، شاید نکات پیش پا افتاده و ساده‌ای باشد اما کسی به آن‌ها اعتنا نمی‌کند. نکات رزرو بلیط چارتر به شرح زیر است:

۱. تاریخ و زمان پرواز را حتما چک کنید.

با توجه به اینکه بلیط‌های چارتری کنسلی ندارند، بهتر است تاریخ و زمان پرواز را حتما چک کنید. پروازهای چارتری را می‌توانید کنسل کنید اما بدانید که ۱۰۰% هزینه سوخت شده و مبلغی به شما عودت داده نمی‌شود.

۲. مراقب قیمت‌ها باشید!

زمانی که قیمت بلیط‌های سیستمی افزایش می‌یابد، درخواست برای خرید بلیط چارتری نیز بیشتر می‌شود. در این حالت پیشنهاد می‌کنیم سریع تصمیم بگیرید و مراقب قیمت‌ها نیز باشید. همچنین ممکن است بلیط چارتری پرواز با کلاس تجاری باشد اما پرواز سیستمی با کلاس اکونومی و قیمتی بیشتر از آن ارائه شود.

۳. پوشش بیمه هواپیمایی را چک کنید.

پوشش بیمه هواپیمایی یا همان سفر با هواپیما، شامل حوادثی است که در طول پرواز، تیک‌آف و لندینگ اتفاق می‌افتد. توجه داشته باشید که خسارات خارج از تعهد بیمه در موارد معقول باشد.

۴. سوابق ایمنی را بررسی کنید.

برخی از ایرلاین‌ها به جای ارائه بلیط چارتر، پرواز با ناوگان فرسوده را با قیمت کم ارائه می‌کنند. به این نکته توجه داشته باشید که کیفیت پرواز چارتر با کیفیت پروازهای سیستمی یکسان است و تفاوت آن‌ها فقط در قیمت بلیط است. پرواز با ناوگان‌های فرسوده بازی کردن با جان مسافران است!

۵. چارترها همیشه ارزان نیستند!

واقعیتی که معمولا کسی در رابطه با آن صحبت نمی‌کند این است که پروازهای چارتری همیشه ارزان نیستند. به این مثال توجه داشته باشید: پرواز بیزینس تهران به استانبول در حالت عادی ۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان است. قیمت این پرواز در حالت چارتر کمتر از ۳،۰۰۰،۰۰۰ نخواهد بود! پس پروازهای چارتر همیشه ارزان نیستند چرا که ممکن است یک پرواز لوکس چارتر شود.

۶. آماده باشید.

با توجه به اینکه در حال حاضر در هر مسیری امکان چارتر وجود دارد، فقط آماده این باشید که سفر کنید! در چنین حالتی حتما بلیط چارتری برای حداکثر ۳ روز آینده پیدا خواهید کرد.

۷. معایب بلیط چارتری

در مورد معایب پرواز چارتر نیز اطلاعاتی داشته باشید.

الف. در پروازهای چارتری امکان انتقال بلیط به دیگری و تغییر تاریخ وجود ندارد.

ب. نرخ بلیط خردسالان (۲ تا ۱۲ سال) و کودکان در بلیط‌های چارتری هم‌قیمت با بزرگسالان است. نرخ بلیط خردسالان در پروازهای سیستمی نیم‌بها و برای کودکان ۱۰% از مبلغ کل بلیط بزرگسالان است.

پ. در مسیرهای پرتردد بلیط چارتری کمتر در دسترس قرار می‌گیرد. به عنوان مثال در فصل پاییز و زمستان بلیط تهران به کیش کمتر چارتر می‌شود و در مقابل، اکثر بلیط‌های تهران به کیش در تابستان چارتری است.

برای خرید بلیط‌های چارتری در مسیرهای مختلف می‌توانید به سایت فلایتیو به آدرس flightio.com مراجعه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلایتیو استانبول كيش پروازهای چارتری پروازهای چارتر بلیط چارتری پرواز چارتر داشته باشید بلیط چارتر رزرو بلیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»

سینمای ایران در آخرین هفته فروردین ماه ۱۴۰۳ و در هفته‌ای که از اکران فیلم‌های نوروزی گذشت در مجموع میزبان ۵۸۹ هزار مخاطب در ۷۶۱ هزار سانس بود که توانست ۴۲ میلیارد و ۵۵۳ میلیون و ۵۱۳ هزار تومان فروش داشته باشد و به طور کلی وضعیت سینمای ایران درحال رونق است.

فیلم سینمایی «تمساح خونی» به کارگردانی جواد عزتی این هفته توانست ۲۳۲ هزار بلیط به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۰۴ میلیون تومان بفروشد و در رتبه اول فروش گیشه قرار بگیرد.

فیلم سینمایی «مست عشق» محصول مشترک ایران و ترکیه که اکران آن از چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه آغاز شد؛ توانست ۱۴۸ هزار بلیط به ارزش ۱۰ میلیارد و ۵۹۳ میلیون تومان بفروشد و در هفته اول اردیبهشت ماه در رتبه دوم فروش گیشه قرار گیرد‌.

«سال گربه» به کارگردانی و نویسندگی مصطفی تقی زاده با فروش ۱۹۵ هزار بلیط به ارزش ۱۰ میلیارد و ۳۵۸ میلیون تومان در رتبه سوم جدول فروش گیشه سینما قرار گرفت.

فیلم «بی بدن» که در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اکران شد این هفته میزبان ۹۸ هزار مخاطب شد و توانست پنج میلیارد و ۵۰۷ میلیون تومان فروش داشته باشد و در رتبه چهارم فروش گیشه قرار گیرد.

فیلم سینمایی «آسمان غرب» در هفته گذشته با فروش ۳۲ هزار بلیط به ارزش یک میلیارد و ۲۹۵ میلیون تومان در رتبه پنجم جدول فروش سینما‌ها قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • قیمت رحم اجاره‌ای سر به فلک کشید/ بازار اجاره رحم در چارتر دهه هفتادی‌ها
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد از امروز
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»