Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-29@03:22:49 GMT

چرا نباید با بلیط چارتری سفر کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۳۲۴۵

چرا نباید با بلیط چارتری سفر کنیم؟

به گزارش صدای ایران، در صورتی که شما هم دوست دارید مسافرت دلنشینی به استانبول داشته باشید، بهتر است قبل از سفر هزینه‌های مختلف  و قیمت تور استانبول را بررسی کنید و بعد برای سفر آماده شوید.
در عین حال برای خرید بلیط لحظه آخری استانبول به تهران دو نوع مختلف شامل بلیط سستمی و چارتری وجود دارد. بلیط سیستمی کاملا در اختیار شرکت هواپیمایی قرار دارد و قیمتش بر اساس قوانین هواپیمایی تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با توجه به اینکه همه ما برای سفر به دنبال کاهش هزینه‌ها در کنار حفظ کیفیت هستیم، یکی از روش‌ها برای این کار خرید بلیط چارتری است. بلیط چارتری به بلیطی گفته می‌شود که آژانس هواپیمایی به‌صورت مستقیم می‌فروشد و سود و ضرر آن مستقیم به حساب آژانس هواپیمایی مربوط است و این موضوع در برخی موارد باعث کاهش قیمت بلیط می‌شود.
اگرچه در نگاه اول خرید این نوع بلیط به دلیل قیمت پایین‌تر، مقرون به‌صرفه و اقتصادی است، اما در عین حال معایبی نیز دارد. به همین دلیل در ادامه قصد دارم معایب خرید بلیط چارتری را بررسی کنم. انواع بلیط چارتر به‌صورت کلی بلیط چارتری در سه دسته‌بندی کلی زمانی پرواز چارتر شناور، پرواز چارتر بک تو بک و بلاک سیت چارتر قابل مقایسه است. در پرواز چارتر شناور تمام صندلی‌ها و یا تعدادی از آن‌ها در اختیار چارتر کننده قرار می‌گیرد و متعهد می‌شود که در مدت زمان مشخصی مانند یک هفته یا یک ماه صندلی‌ها را به‌صورت رفت و برگشت به مسافران بفروشد.
پرواز چارتر بک تو بک نیز به این صورت است که چارتر کننده باید بلیط‌های چارتر را در یک فاصله زمانی تعیین شده که بین زمان رفت و برگشت است، به فروش برساند. مثلا اگر شما قصد دارید بلیط چارتر برای رفتن استانبول تهیه کنید؛ اپراتور به شما می‌گوید که تاریخ بلیط برگشت حداکثر باید تا دو هفته بعد از پرواز رفت باشد. در صورتی که در تاریخی بیشتر از دو هفته برگردید، بلیط شما باطل شده و برای برگشت باید دوباره برای خرید بلیط اقدام کنید.
درنهایت در بلیط بلاک سیت چارتر کننده متعهد می‌شود که فقط تعداد مشخصی از صندلی‌ها را به‌صورت رفت و برگشت در تاریخ مشخص در یک مسیر پروازی به مسافران یک پرواز بفروشد. بنابراین در این مدل از بلیط چارتری همه‌چیز به‌نوعی ثابت و تعیین شده است و هیچ‌کدام قابل تغییر نیستند. معایب بلیط چارتری اگرچه بلیط چارتری در سه دسته‌بندی مختلف ارائه شده و از این نظر تنوع دارد؛ اما معایب مختلف و محدودیت‌هایی که در این نوع بلیط وجود دارد، باعث می‌شود که کمی در خرید آن تجدیدنظر کنیم. بنابراین در صورتی که به دنبال بلیط لحظه آخری استانبول به تهران هستید و یا اینکه می‌خواهید سفری کاملا اقتصادی و ارزان را برای تعطیلات برنامه‌ریزی کنید، بهتر است با معایب این نوع بلیط هم آشنا شوید. قیمت بلیط چارتری به پیک سفر بستگی دارد یکی از دلایلی که خرید این بلیط چندان مناسب نیست، توجه به پیک مسافرت است. بلیط چارتر هم تحت تأثیر زمان‌های اوج و پیک سفر قرار دارد و به همین دلیل در زمان اوج سفر انتظار قیمت ارزان نداشته باشید. بنابراین در زمان‌های مختلف سال، قیمت متغیری دارد و نمی‌توان به‌طور دقیق و ثابت قیمت آن را در تمام روزهای سال یکسان دانست. امکان لغو بلیط چارتری وجود ندارد بلیطهای سیستمی این امکان را برای مشتری فراهم می‌کنند که قبل از سفر بتوانند پرواز را کنسل کنند. اما متاسفانه این شرایط در خرید بلیط چارتری وجود ندارد و در صورتی که قصد سفر نداشته باشید، هزینه پرداخت شده قابل برگشت نخواهد بود. قیمت برای همه یکسان است مشکل دیگری که در این نوع بلیط وجود دارد، عمد تفاوت قیمت برای سنین مختلف است. به عبارت دیگر برای کودکان 2 تا 12 ساله هم قیمت بلیط مانند بزرگ‌سالان محاسبه می‌شود و از این نظر قیمت آن اقتصادی نیست. اما در پرواز سیستم می‌توانید برای کودکان نرخ کمتری پرداخت کنید.
همچنین در پروازهای چارتر هزینه‎ بیمه و بلیط نوزاد (۰ تا ۲ سال) در فرودگاه توسط نماینده ایرلاین دریافت می‌شود. بنابراین اگر قصد  دارید یک مسافرت خانوادگی مقرون به‌صرفه و ارزان به کشورهای توریستی مانند استانبول برای تعطیلات داشته باشید، بهتر است از خرید بلیط چارتری صرف‌نظر کنید. برای این کار توصیه می‌شود که بعد از اطلاع از قیمت تور استانبول، به دنبال گزینه‌های بهتر و مناسب‌تر باشید. چرا بلیط چارتری ارزان‌تر است؟ خب شاید برای شما هم سوال باشد که چرا این نوع بلیط ارزان‌تر از نوع سیستمی است؟ حقیقت این است که چارتر کننده تمام یا بخشی از صندلی‌ها را قبلا خریده و هزینه آن را پرداخت کرده است. به همین دلیل اگر بلیط‌ها در زمان معینی که در قرارداد است به فروخته نشود، خسارت مالی زیادی برای این شرکت ایجاد  و متضرر می‌شود. بنابراین با نزدیک شدن به زمان پرواز، شرکت چارترکننده حاضر می‌شود که بلیط را با قیمت‌های کمتر به فروش برساند تا خسارت و ضرر کمتری داشته باشد. کلام آخر بلیط چارتری یکی از روش‌های مقرون به‌صرفه برای مسافرت محسوب می‌شود تا بتوانید هزینه‌های سفر را تا حد امکان کاهش دهید.اما در عین حال قیمت بلیط‌ چارتر هم به زمان و میزان تقاضای مسافران بستگی دارد. به همین دلیل در فصل‌های ل تابستان و نوروز که تقاضا برای مسافرت و خرید بلیط زیاد بیشتر است، تفاوتی بین  قیمت بلیط‌های چارتری و بلیط‌های سیستمی نباشد و حتی گاهی اوقات قیمت بلیط چارتری بیشتر از سیستمی است. اما به‌طورکلی هرچه به زمان پرواز نزدیک‌تر شوید، بلیط‌های چارتر با قیمت‌ ارزان‌تری به فروش می‌رسد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بلیط چارتری بلیط لحظه آخری خرید بلیط چارتری نوع بلیط همین دلیل چارتر کننده پرواز چارتر قیمت بلیط صندلی ها بلیط ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۳۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟

قیمت خودرو امروز، جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ به دلیل تعطیلی، هیچ تغییری ندارد. اما در هفته‌ای که گذشت، روند قیمت خودرو چگونه بود؟ در دومین هفته اردیبهشت ۱۴۰۳، بازار خودرو چه روندی خواهد داشت؟

به گزارش تجارت‌نیوز ، قیمت خودرو امروز، جمعه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ به دلیل تعطیلی بازار خودرو هیچ‌گونه تغییری از ابتدای روز ندارد. اما در هفته‌ای که گذشت، قیمت خودرو نوسان چندانی نداشت و اغلب خودرو‌ها در حد بسیار ناچیز، کاهش یافتند.

دلار که مهم‌ترین محرک بازار خودرو محسوب می‌شود، در طول هفته اخیر با شیب جزئی، کاهشی شد که همین موضوع عامل افت قیمت ناچیز خودرو‌های داخلی و مونتاژی بود.

قیمت خودرو‌های داخلی

کوییک S دنده‌ای با مدل ۱۴۰۳ یکی از ارزان‌ترین هاچ‌بک‌های بازار داخلی به شمار می‌رود که نسبت به روز شنبه این هفته، چهار میلیون تومان ارزان‌تر شد و به نرخ ۴۴۱ میلیون تومان رسید.

شاهین G با مدل ۱۴۰۳، سدان لوکس تولیدی شرکت سایپا، افت قیمت به نسبت بالایی را از نسبت به ابتدای هفته تجربه کرد. این خودرو ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشته و با ۷۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

سمند سورن پلاس بنزینی از رقبای پژو پارس در بین محصولات ایران‌خودرو است که در کمال تعجب، افزایش قیمت داشت. این خودرو با رشد ۱۵ میلیون تومانی طی یک هفته به قیمت ۷۷۵ میلیون تومان رسید.

پژو پارس LX TU ۵ یکی از محصولات محبوب بازار داخلی به شمار می‌رود که با افت‌وخیزی که در طول هفته داشت، سرانجام با همان نرخ ۸۸۶ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت خودرو‌های مونتاژی

جک J ۴ آپشنال ارزان‌ترین خودرو مونتاژی کرمان‌موتور است که از ابتدای روند معاملات شنبه ۳۵ میلیون تومان ارزان‌تر شده و با ۸۷۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

ام‌وی‌ام X ۳۳ کراس یکی از جدیدترین محصولات مدیران خودرو و فیس‌لیفت X ۲۲ Pro به شمار می‌رود که تنها پنج میلیون تومان کاهش قیمت داشته و با یک میلیارد و ۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

جک S ۵ نیوفیس یکی از محبوب‌ترین محصولات کرمان موتور محسوب می‌شود. این کراس‌اوور افت ۱۰ میلیون تومانی را از ابتدای هفته به ثبت رساند و با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

فیدلیتی پرایم نیو ۵ نفره یکی از کراس‌اوور‌های محبوب بهمن موتور است که این محصول نیز همانند دیگر خودرو‌های بازار ۳۰ میلیون تومان ارزان‌تر و با نرخ یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومانی هفته گذشته به فروش می‌رسد.

پیش بینی قیمت خودرو در هفته آینده

عمادالدین جعفری، کارشناس بازار خودرو بیان کرد: افت‌وخیز نرخ ارز و شرایط به نسبت ناپایدار اقتصادی، باعث شد تا بسیاری از مصرف‌کنندگان و افرادی که به فکر سرمایه‌گذاری در بازار خودرو هستند، برای خرید خودرو دست نگه دارند. اگرچه نرخ ارز و به تبع از آن، قیمت خودرو هم بالا رفته است، اما در بازار هیچ اتفاقی مبنی‌بر رونق دوباره مشاهده نمی‌شود.

وی افزود: به نظر می‌رسد که این رکود همچنان ادامه‌دار باشد و می‌توان این نوید را داد که بازار خودرو حداقل تا چند ماه آینده، بازاری برای سرمایه‌گذاری نخواهد بود. چرا که سرمایه‌گذاران متوجه شدند که بازار خودرو، فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاری نیست. هفته آینده نیز به نظر می‌رسد که رکود فوق، ادامه‌دار باشد و تنها شرکت‌های خودروساز هستند که می‌توانند با راه‌اندازی فروش اقساطی، خریداران را به سمت خود جذب کنند.

دیگر خبرها

  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • قیمت رحم اجاره‌ای سر به فلک کشید/ بازار اجاره رحم در چارتر دهه هفتادی‌ها
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟