Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@02:41:22 GMT

امکان مقایسه انواع بلیط چارتر در سفرمارکت

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۱۷۶۲

امکان مقایسه انواع بلیط چارتر در سفرمارکت

با بالا رفتن روزانه تعداد گردشگرانی که به صورت پروازی سفر می‌کنند، صنعت هواپیمایی نیز به همان اندازه پیشرفت‌های فراوانی کرده‌است ... - اخبار بازار -

با بالا رفتن روزانه تعداد گردشگرانی که به صورت پروازی سفر می‌کنند، صنعت هواپیمایی نیز به همان اندازه پیشرفت‌های فراوانی کرده‌است و بر خلاف گذشته دیگر خرید بلیط هواپیما یک انتخاب تک گزینه‌ای نیست بلکه در زمان رزرو بلیط گزینه‌های مختلفی پیش روی مسافران قرار دارد که هر یک مزایای مخصوص به خود را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از تفاوت کلاس‌های پروازی مابین پروازهای اکونومی، بیزنس و فرست کلاس که بگذریم به دو گزینه کلی بلیط هواپیما سیستمی و بلیط هواپیما چارتر می‌رسیم. اگر شما هم اهل سفرهای هوایی باشید بی‌تردید می‌دانید که در حالت کلی بلیط چارتر متقاضیان بیشتری نسبت به نوع بلیط سیستمی دارد. بنابراین این بار تصمیم داریم تا در این مقاله به بررسی این نوع بلیط‌ هواپیما محبوب و پر تقاضا بپردازیم و در نهایت بعد از آشنایی با انواع آن به موضوع امکان مقایسه بلیط چارتر سفر مارکت  بپردازیم.

بلیط چارتر چیست؟

حتما شما هم بارها عبارت پرواز چارتری یا پرواز لحظه آخری را شنیده‌اید. اگر بخواهیم این نوع پرواز را بطور ساده تعریف کنیم باید بگوییم کلمه چارتر به مفهوم اجاره کننده است و در صنعت هوایی زمانی که یک شرکت صندلی‌های هواپیمای خاصی را که قرار است در یک بازه زمانی معین در مسیر مشخصی پرواز کند را اجاره می‌کند به آن پرواز چارتری گفته می‌شود. حالا ممکن است برایتان این سوال پیش بیاید که تفاوت این پرواز با یک پرواز معمولی در چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید به یکی از اصلی‌ترین مزایای این پرواز یعنی قیمت مقرون به صرفه آن اشاره کنیم. در توضیح این موضوع باید گفت زمانی که متقاضیان یک پرواز خاص به میزان قابل توجهی نباشند شرکت چارتر کننده تصمیم می‌گیرد در صورت نزدیک شدن به تاریخ شروع پرواز از قیمت اصلی پرواز کم کند تا بتواند از این طریق صندلی‌های خالی را به فروش برساند زیرا در غیر این صورت ضرر مالی ناشی از پرواز هواپیما با صندلی‌های خالی تماما بر عهده شرکت اجاره کننده خواهد بود. با توجه به آنچه گفتیم تفاوتی میان خدمات یک پرواز عادی یا سیستمی و پرواز چارتر وجود ندارد و مسافری که بلیط چارتر دارد می‌تواند با هزینه‌ای کمتر از همان خدمات بهرمند شود.

انواع بلیط چارتر

بلیط‌های چارتر نیز خود در دسته‌بندی مخصوص به خود قرار دارند. دو طبقه‌بندی کلی برای بلیط چارتر وجود دارد که به انتخاب شرکت اجاره کننده پرواز و یا همان چارتر کننده بستگی دارد و انتخاب مسافران یک پرواز در آن دخیل نیست. نوع اول چارتر کامل (Full Charter) و نوع دوم هم چارتر صندلی (Seat Charter) است. در نوع اول که به آن فول چارتر هم می‌گویند شرکت اجاره کننده تمامی صندلی‌های یک پرواز در مسیر مشخص هوایی را برای یک بازه زمانی از پیش تعیین شده اجاره خواهد کرد. در نوع دوم که به آن سیت چارتر هم می گویند همانطور که از اسم آن می‌توان حدس زد شرکت چارتر کننده تنها تعداد معدودی از صندلی‌های هواپیما در یک پرواز مشخص را اجاره می‌کند و مابقی صندلی‌های آن پرواز بصورت عادی به فروش می‌رسند. این موضوع که شرکت چارتر کننده کدام نوع از اجاره پرواز را انتخاب می‌کند بیشتر مرتبط با میزان تقاضای قابل پیش‌بینی برای یک پرواز است. به این معنا که اگر شرکت پیش بینی کند که احتمالا یک پرواز در یک مسیر پرتردد با استقبال از سوی خریداران مواجه می‌شود مسلم است که آن پرواز را بطور کامل اجاره خواهد کرد و بالعکس اگر استنباط کلی مبنی بر عدم تقاضای زیاد باشد احتمالا شرکت یا بطور کلی آن پرواز را اجاره نخواهد کرد و یا صرفا تعدادی از صندلی‌ها را خریداری خواهد کرد زیرا در چنین مواقعی چارتر کردن با خطر خسارت ملی ناشی از عدم رزرو بلیط‌ها همراه است.

 

تفاوت بلیط چارتر با بلیط سیستمی

مهم‌ترین وجه تمایز این دو پرواز در نحوه نرخ گذاری بلیط‌های هواپیما است. در پروازهای سیستمی نرخ‌ها تقریبا یک عدد ثایت هستند که بطور مصوب از سوی شرکت هواپیمایی اعمال می‌شوند در حالی که در پروازهای چارتری نرخ بلیط کاملا به تصمیم شرکت اجاره کننده در خصوص میزان نرخ بلیط‌های یک پرواز است که در بازه‌های زمانی مختلف متغییر است. به عبارت ساده‌تر نرخ بلیط‌های سیستمی همواره یک طیف ثابت قیمتی را در بر می‌گیرند در حالی که بلیط‌های چارتری برای بازه‌های پر مسافر می‌توانند قیمت گرانی داشته باشند و در بازه‌های خلوت یا کم مسافر به شدت مقرون به صرفه و ارزان باشند. علاوه بر آن نرخ بلیط چارتر برای کودکان بالای دو سال همانند نرخ بلیط یک بزرگسال محاسبه می‌شود در صورتی که در نرخ بلیط سیستمی برای کودکان دو تا دوازده سال نرخی کمتر از یک فرد بزرگسال است. گذشته از موضوع نرخ بلیط‌ها یکی دیگر از تفاوت‌های این دو بلیط مربوط به شرایط کنسلی بلیط و استرداد وجه آن است. چنانچه مسافری بلیط سیستمی تهیه کرده باشد و به هر دلیلی قصد کنسلی یا تغییر تاریخ داشته باشد می‌تواند وجه پرداختی خود را پس از پرداخت جریمه کنسلی دریافت کند در حالی که اگر بلیط خریداری شده از نوع چارتر باشد امکان کنسلی و استرداد وجه آن وجود ندارد.

امکان مقایسه بلیط چارتر در سفرمارکت

متقاضیان خرید بلیط‌ می‌توانند از میان انبوهی از موتورهای جستجوی آنلاین و سامانه‌های آنلاین رزرو خرید خود را بطور آنلاین انجام دهند. در این بین  سفرمارکت  برای رزرو بلیط هواپیما این امکان را فراهم کرده است تا گردشگران بتوانند پیش از رزرو قطعی به مقایسه بلیط چارتر بپردازند و بعد از بررسی نرخ‌ها و نوع پروازها بر حسب نیاز و بودجه مالی خود دست به انتخاب بزنند. در حقیقت سفرمارکت مجموعه وسیعی از شرکت‌های تامین کننده و عرضه‌کنندگان بلیط هواپیما را در اختیار گردشگران قرار می‌دهد تا دیگر نیازی به جستجوهای زمان بر و وقت گیر برای پیدا کردن شرکت‌های عرضه‌کننده بطور جداگانه نباشد و از این طریق در زمان صرفه جویی شود. ضمن آنکه با خرید از سفرمارکت دیگر نیازی به اعتبار سنجی از تک تک سامانه‌های آنلاین نیست و گردشگران می‌توانند با آگاهی کامل و با اطمینان بهترین انتخاب را برای خرید بلیط هواپیما داشته باشند.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت اجاره کننده بلیط هواپیما بلیط سیستمی چارتر کننده بلیط چارتر نرخ بلیط یک پرواز صندلی ها آن پرواز بلیط ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزی واردات اتوبوس با نرخ سود ۹ درصد گفت:شرکت‌ها تا صبح فردا برای اعلام تعداد ناوگان وارداتی فرصت دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر یادآور شد: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ 600 میلیون یورو و همچنین 4000 میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود 9 درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در فاز نخست 150 میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از 5 سال ( قیمت هر دستگاه تا 220 هزار دلار) در نظر گرفته شده است. متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح  فردا شنبه 8 اردیبهشت، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

وی تاکید کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

به گزارش تسنیم، بر اساس دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره 7 قانون بودجه 1402 اولویت واردات اتوبوس با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنهاست.

شرکت‌های حمل‌ونقل باید تعهد دهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.

هر شرکت می‌تواند حداکثر 25 دستگاه اتوبوس وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند، در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند.

شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن 10 سالگی امکان فروش آنها را ندارند.

حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید 150 هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری کاهش یابد.

واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری، حداکثر سه ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری  امکان پذیر خواهد بود..

شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند 3)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • قیمت رحم اجاره‌ای سر به فلک کشید/ بازار اجاره رحم در چارتر دهه هفتادی‌ها
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • حماسه باشکوهی که شهید شیرودی رقم زد/در حد امکان وامدار تاریخ بودم
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • رشد 42درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سالهای گذشته بی نظیر است
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس